Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ - ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !...


 
Την αλητεία της Δεξιάς την έχουμε νοιώσει στο πετσί μας, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Δεν θα την γνωρίσουμε τώρα.
Τους αλήτες τύπου Παυλόπουλου, (μίσθαρνα όργανα του Καραμανλισμού) τους έχουμε σιχαθεί και τους έχουμε χεσμένους πατόκορφα. Δεν θ΄ ασχοληθούμε ιδιαίτερα, με αφορμή τα τσαλιμάκια που κάνουν, γύρω από το θέμα του ελλείμματος και της, τάχα, αλλοίωσής του, από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου, όπως υποστηρίζουν οι σιχαμένοι αλήτες, να έρθει το Μνημόνιο.
Θ΄ ασχοληθούμε όμως και θα επισημάνουμε τις ευθύνες του σημερινού ΠΑΣΟΚ και του Β. Βενιζέλου, για τον εναγκαλισμό του μ΄ όλους αυτούς τους λιγδιάρηδες, που όρμησαν στην 5ετία 2004-2009, στη χώρα και την κατέστρεψαν ! Και θα τονίσουμε, πως στα ζητήματα αυτά δεν χωράει, ούτε ανοχή, ούτε συμβιβασμός.
Η πολιτική που ασκήθηκε από την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου ήταν πολιτική ξεκάθαρη, ήταν πολιτική πυρόσβεσης ε μια φλεγόμενη Ελλάδα, ήταν, τελικά, η πολιτική που έσωσε τη χώρα από τον αφανισμό ! Κι αυτή η πολιτική ήταν του ΠΑΣΟΚ και το όποιο ΠΑΣΟΚ οφείλει να την υπερασπίζεται αντιδρώντας, άμεσα και απερίφραστα, στα μυθεύματα των αλητών της Δεξιάς.
Κι όταν λέμε για αντίδραση δεν εννοούμε την ανταλλαγή ανακοινώσεων ανάμεσα στον Πάκη και το Ρήγα, αλλά το ζήτημα που πρέπει να βάλει, εδώ και τώρα, ο Βενιζέλος, στο Σαμαρά, ορθά και κοφτά : ως εδώ και μη παρέκει !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eχεις δικιο αλλα η συστηματικη παραπληροφορηση και το μισος που τρεφουν στο προσωπο του Γαπ οι περισσοτεροι δημοσιοκαφροι ,Λαζοπουλοι και διαφοροι διαμορφωτες της κοινης γνωμης εχουν περασει αυτο που θελουν διαστρευλονοντας την αληθεια. Χ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Η πολιτική που ασκήθηκε από την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου ήταν πολιτική ξεκάθαρη, ήταν πολιτική πυρόσβεσης σε μια φλεγόμενη Ελλάδα, ήταν, τελικά, η πολιτική που έσωσε τη χώρα από τον αφανισμό !!!!!